Us deixem la imatge de la portada d’aquest poemari titulat Els Nostres Poemes. A continuació us expliquem la història d’aquest meravellos llibre.
Any rere any l’Associació de gent gran de Granyena de les Garrigues ha col•laborat amb la nostra escola en els treballs manuals que posteriorment venem a la paradeta de La Marató de TV3 amb una finalitat solidària. Gràcies a aquest fet s’ha creat un fort vincle entre dita Associació i l’escola. En una de les converses amb M. Assumpció Cornadó, membre de l’Associació, ens va proposar desenvolupar un nou projecte per apropar la poesia als nostres alumnes, aquestes poesies estan relacionades amb el dia a dia de la nostra escola. Així doncs, la M.Assumpció ens demana fotografies i fa màgia creant poesies. Decidim crear amb el recull d’aquestes poesies, aquest poemari tan bonic.
Gràcies a la @diputaciolleida per posar a la nostra disposició tots els recusos necessaris. També agrair a les dones de l’Associació de gent gran de Granyena de les Garrigues i en especial a la M.Assumpció Cornadó per crear les poesies de la nostra escola❤️