La setmana del 23 al 27 d’Abril vam realitzar la setmana cultural a l’escola en la qual vam organitzar una sèrie d’activitats culturals esportives i lúdiques per als nostres alumnes:

Dilluns 23  l’aula d’Aprenentatges 2 i el PDC-TVA iniciació Laboral 2 van baixar a fer un tomb per les parades de Sant Jordi ubicades a l’eix comercial de Lleida.

 

Dilluns 23 i Dimarts 24 a les tardes es van dur  a terme les representacions d’un conte i també d’una canço de sant Jordi a càrrec de les aules del PFI de Tèxtil i el PFI de Jardineria, i del PDC-TVA Autonomia Personal 1 i 2 respectivament.

Dimarts 24 al matí, vam fer un taller de manualitats de sant Jordi amb la Rosa Franco del Traç. Ens va quedar una targeta ben bonica.

Dimecres 25 a la tarda, i divendres 27 al matí, es van realitzar unes sessions de ioga pels alumnes de les aules de formació laboral. Va ser un experiència molt enriquidora.

Dijous dia 26, Gran part dels alumnes de l’escola van participar en les jornades escolars d’Atletisme de l’ACELL a Gavà.

Durant la setmana els alumnes d’Apreentatges 1,2 i 3 més els del PDC- TVA Autonomia Personal vam decorar el passadís de l’escola amb un super drac de Sant Jordi.

Podem dir que va ser una setmana força diversa, activa i divertida.